Pynt med limebåter og korianderblad. En veldig enkel og velsmakende rett som du lett lager selv. Sashimi er en japansk matrett som vanligvis består av rå fisk
Jeg er klar med grillmat ogmangosalat. Velg en olivenolje av god kvalitet med fruktig og rund smak. Jeg har faktisk laget denne mangosalaten to ganger på en uke og begge gangene til svinestek
Smak til med salt, sukker og pepper. Salaten passer spesielt godt til sterke retter og grillmat. Mangosalat er ett friskt tilbehør som absolutt bør prøves
Dander så laksen oppå, dryss på sesamfrø og ha en liten sleiv med ris på siden. Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen
Jeg synes den er nydelig medsashimilaks eller stekt laks. Prøv sashimilaks til denne salaten. Den beste måten (synes jeg) er å skjære helt rundt både på langs og på tvers med kniv, dra av skallet og deretter findele
Rør sammen olivenolje, salt, pepper og smak til med sukker og bland det lett inn i salaten. Rens og del frukt og grønnsaker i små terninger, vend inn SALMA Cubes
Server medsoyasaus, som du blander med litt finhakket chili, koriander og saften av lime. Soyasaus. Sashimi er en japansk matrett, som består av fersk rå sjømat skåret i tynne skiver
Til slutt spe på medsoyasausog olje. For oss handler julen om å gi ubetinget kjærlighet og gi en ekstra tanke til de som er mindre heldige enn oss, vi kjøper =Oslo magasinet, donerer et par gule mynter til frelsesarmeen som står med bøssene sine, når vi sitter her å skriver dette får vi begge dårlig samvittighet for dette BURDE være noe vi gjør hver måned…sukk…
Du kan også variere salaten med for eksempel avokado, fetaost, rødløk eller agurk. En enkel, frisk og god mangosalat som smaker like godt til fisk, kylling og grillmat
Sushibølga har slått over oss, ogsashimi er sushi utan ris. Teriyakisaus får du kjøpt i velassorterte butikkar, eg smakset min med litt rista sesamfrø og lime
Hell over to spiseskjeer med sushisu og løs opp risen med en gaffel. Du former best risballer med fuktige, nyvaskede hender for å unngå at risen kleber seg fast i hendene
Bland ponzusaus, soyasaus, sukker og presset lime, finhakket vårløk, ingefær og koriander. Anrett lakseskivene på fat og dryss vårløk, ingefær og koriander over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.