Ingredienser 1 side laks med skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [
I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Hvis man har det travelt, og vil lage hurtigutgaven av gravet laks, skjæres den rå laksesiden i tynne skiver og skivene vendes i salt- og sukkerblandingen
Rypemiddag er like nydelig om du velger å helsteke den eller om du kun velger rypebryst i panne. 4 stk ryper (8 stk rypebryst). 4 stk ryper (8 stk rypebryst)
Akkurat slik har det seg med denne oppskriften på deilig gravet laks med rødbete og pepperrot. Navnet gravet laks kommer fra metoden den ble laget på i gamle dager, hvor man gravde laksen ned i jorda
Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. 400 gr gravet laks. nr på polet 2075001 Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. til 4-6 personer 400 gr gravet laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.