I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
OVNSBAKTEROTGRØNNSAKER. Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. #lavkarbo #mat #hjemmelaget #middag #godmat #kylling #grønnsaker #lchf #kosthold
Spis & Nyt med god samvittighet ♫♪. Grønnsaker, pasta og ørret. Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje eller smør til de blir litt myke, men fremdeles er sprø
Del charlottløken i to og la hvitløken være heleSkrell rotgrønnsakene og del de i tilnærmet store biterHa alle grønnsakene i en ildfast form og tilsett olivenolje, honning, kyllingkraft og sitronsaft
Hell over rapsolje og krydre med salt, pepper og timian. Denne retten er veldig enkel og rask siden både fisk, grønnsaker og poteter bakes i ovnen samtidig
Da anbefaler jeg kylling i fløtesaus med stekte grønnsaker. Skjær kyllingfiletene i passe store biter og stek disse sammen med hele hvitløksfedd(ta av skallet) i rikelig med smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.