Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles). De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Strø evt over litt raspet sjokolade eller strøssel, Cacas har flere glutenfrie strøsseltyper. I dag har eldstemann deltatt i vår lokale fotballcup, og da må man jo stille med «dugnadskake»
Bakte vaniljecupcakes, pyntet med gul vaniljesmørkrem, glitter og hvite hjerter i MMF. Må bare legge til at de glutenfrie kakene blir veldig gode, mye luftigere enn de med hvetemel
Oppskrift glutenfri Vaniljecupcakes. Tilsett 4 egg, et av gangen. deretter tilsetter du 1,5 dl kremfløte. 100 g smør250 g melislitt wilton farge, jeg brukte Ivory. 1,5 dl kremfløte. 250 g melislitt wilton farge, jeg brukte Ivory
Dette er akkurat samme karamell oppskrift som i den originale oppskriften, jeg har bare halvert den. Og jeg må bare skryte og si, min oppskrift er MYE bedre, og har færre ingredienser en det du finner i den originale oppskriften
Varm opp fløten , hell karamellene oppi og bruk god tid på å røre. Se på mengden på den pakken du bruker, men ikke bruk riktig så mye smeltet smør som det står på oljemengden
Sjokolademoussekake med o’choco/mandelbunn, karamell og Tia Maria. Karamellglasur. Ingen vil skjønne at denne er uten gluten og melk, så servér den til hvem som helst
En fylt med hjemmelaget karamell, og en med bringebærgele. Det eneste du trenger er sjokolade, lys eller mørk, alt ettersom hva du liker best, fyllet du selv velger og silikonformer
Veldig gode til både frokost, lunsj og kvelds. Ha i oregano, salt og rømme. Legg på bakepapirkledd brett, og sett til heving i ovn på 50 grader i ca 30 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.