Dette er et super enkelt middag eller lunsj tips jeg deler med dere fordi det både smaker veldig godt, er sunt, super enkelt og tar ikke mere enn 15 minutt å tilberede
Det er lite som er så godt som et ordentlig bra smørbrød med masse digg. Dette smørbrødet er aller best når alle ingrediensene har stått kjølig før bruk
Dag nummer to ble det enda mer kikking i gamlebyen, før vi dro til misjonærene og fikk taco-middag etterfulgt av hjemmegruppe som de akkurat har startet opp
Pulledpork smørbrød. 25. 11. 2014 kl. 09. 00 i. Blogg. Ingen kommentarer. Her på Møystad er det travel førjulstid med julebord og julelunsjer frem til jul
Kan like så godt kalle dette restemat da dette varme smørbrødet ble til da jeg ryddet i kjøleskapet. 2-3 ss smøreost. 2 - 4 skiver spekeskinke. 3-4 soltørkede tomater i olje. 2-3 ss smøreost. 2 - 4 skiver spekeskinke. 3-4 soltørkede tomater i olje
Poteter, kyllingsalat og baconNordguld- Presenterer seg i munnen med elegant og fløyelsbløt fylde som etterfølges av et delikat samspill mellom karve, fennikel og dill
I original"oppskriften" (plukket den opp på et matprogram på BBC Food) skal smørbrødet også varmes i ovn, men jeg synes den smaker bedre kald og passer perfekt som lunsj eller lett middag en varm sommerdag
Et bugnende smørbrød med godt pålegg og fristende garnityr ser lekkert ut og smaker nydelig. En ting er sikkert, et godt brød er utgangspunktet for at smørbrødet eller sandwichen skal smake godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.