Spinatsuppa serverte eg med kokt egg, som er en uslåelig kombinasjon sammen - og ikkje minst perfekt som kjøttfritt alternativ på denne kjøttfri Mandagen
Varm forsiktig opp igjen og server medhardkokteeggog friske urter. Varm opp til kokepunktet, ta av varmen og kjør til jevn konsistens med en stavmikser
Jeg hadde et egg igjen og spinat i fryseren. Jeg har fortsatt ikke vært på butikken å handlet, men var sulten som en ulv da jeg kom hjem, og må man hive seg rundt å kjappe seg å lage noe kjapt
Smørbrød medrøkelaks smaker nydelig i seg selv og ekstra nydelig med hjemmebakt rugbrød som har fått en rask tur i brødristeren og dette fylte egget i tillegg
Nå er spinatsuppe blitt en slager her hos oss, det er nok helst fordi jeg har lært meg å lage maten fra grunnen av med gode råvarer, så nå har vi spinatsuppe rett som det er, og varierer med innhold og garnityr
Og hva passer vel bedre medegg enn røkelaks. Dekk en eller to langpanner med bakepapir og hell deigen over, enten til to runde bunner eller til en stor
Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten eggog melk
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.