Denne retten er egentlig min bror Arild "sin skyld", han tilbringer sommeren i Finland -og jeg "arvet" det som stod igjen i kjøleskapet, blant annet en flaske Mango Curry saus, som jeg brukte i denne retten
Ekstra enkelt blir det på denne praktiske bordgrillen da retten klarer seg fint med en liten grillplate og det er en fordel at grillelementet et tett, så ikke de små skalldyrene faller gjennom risten
Skjær kjøttet i tynne skiver og server sammen med bakt paprikamed kremost og gjerne en salat til. Ha litt kremost på hver bit og krydre med salt og pepper
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
På menyen til alle italienske restauranter jeg har vært på til nå, står antipasti som en egen forrett og betyr som oftest en tallerken med forskjellige grønnsaker bearbeidet på forskjellig vis
Marinert kyllingbiter i hjemmelaget tortilla, grilletpaprika, bbq saus og salat. Grilletpaprika. Jeg har laget to ulike tortillas- en med fullkorn hvetemel og en med spelt mel
Så satt vi grillen ute på fullt oggrillet den slik at den fikk grillsmak og skorpe. Tørk godt av svinefileten, og krydre den med salt, pepper og røkt paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.