Deilig scampi marinert medhvitløk, masse persille, olivenolje, havsalt og nykvernet pepper. Scampi er både nydelig og sunt, men jeg vurderer å kutte det ut siden det er på WWF sin røde liste
Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Litt olje, salt, pepper og paprikapulver til å krydre filetene med. Det eneste enkelte kan ha problemer med, er å fylle den uten at fileten går i stykker
20st skampi(kokta eller råa)1 msk vitlökspurre1 chili fin skivad1 dl olja2 tsk currypasta1 msk persilja(kan ha torkad)Blanda allt utom skampin väl. 1 chili
Krydre medhvitløk, chili, salt og pepper mellom lagene. Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
Dagens fristelse er herlige lammespyd medhvitløkogchili. Som tilbehør til lammespydene kan du ha for eksempel asparges med spekeskinke, aubergine medhvitløkog tomat, saltbakte poteter, sopp med tomat oghvitløk, fiken og Prosciuttosalat eller annet tilbehør som du finner i kjøleskapet
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Da jeg kom over brokkoli av typen med lange, tynne stilker og små hoder kunne jeg ikke dy meg. Men med våren i emning hadde markedet denne uka ekstra mange godsaker å by på
Basisen medchili- oghvitløksolje, ruccola og revet sitron passer til mye forskjellig. - Lag oljen ved å blande olje, finhakket chilioghvitløk, revet sitronskall, og salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.