Blir sprø og god og serveres lunken med is eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten egg og melk
Dette løser jeg ved å la eplene stå med sukker, maizenna, sitron og kanel, det som vil skjer, er at eplene vil gi fra seg mye væske, og hvis man koker denne får man en deilig eple og kanel sirup
Etter noen uker med sykdom og stress, så er jeg endelig i gang på kjøkkenet igjen. Men knallgode, og mannen i hus klarte ikke holde fingrene unna og spiste en etter en av disse småtassene
Spises varme, gjerne med litt vaniljeis til. Kjør mel og smør til en kornete masse i en foodprocessor. Disse mini eplepaiene er perfekte som dessert eller som en liten godbit i matpakken
Denne eplepaien er lett å lage og smaker godt med krem eller is til. Bland de tørre ingrediensene i bakebollen og smuldre i det kalde smøret, enten med hendene eller med maskin
Dette er en pai med proppfull av næring og kun naturlig søtning fra rosinerog dadler. Det blir jo ikke helt det samme som en "ordentlig kake" med smør, sukker og hvetemel
Da har dere rykende fersk og varm eplepai til dessert, som passer perfekt med en klatt vaniljeis. Server lun med vaniljeis eller soyabasert vaniljesaus
Sprø paideig, syrlige, varme epler og myk vaniljekrem. Jeg kan godt innrømme at det er litt styr med paideig, men ikke la deg skremme av det, bare få deigen i formen så ordner resten seg selv
Jeg tenkte jeg skulle dele med dere en enkel og utrolig god eplepai. Bunnen er laget med butterdeig fylt med vaniljekrem og epler toppet med sukker og kanel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.