Verdens beste kyllingtapasboller kokt i indisk tomat/currysaus
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 16 kylling
  • 260 g stange eller Holte kyllingfilet (jeg kvernet omtrent 1
  • 5 av skinnet
  • 1/4 ts gurkemeie
  • 1/4 ts curry
  • 1/4 ts cayennepepper
  • 1/2 ts kummin
  • 1/2 ts malt koriander
  • 1 ts johannesbrødkjernemel
  • 1/2 ts salt + pepper
  • 2 fedd presset hvitløk
  • 2 ts garam masala
  • 3/4 grønn curry pasta
  • 1 ts cayennepepper
  • 1/2 ts malt koriander
  • 1/4 ts kanel
  • 1/4 ts kardemomme
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts gurkemeie
  • 300 g (3/4 boks) hermetiserte hakkede tomater
  • 1 ss finhakket fersk ingefær
  • 3 ss naturel youghurt
  • 2 ss xyla eller bjørkesøt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.