Thai torskesuppe
Trening, bodyfitness og fordommer.
Trening, bodyfitness og fordommer.
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Jeg har brukt litt av hvert av ingredienser som dere ser, men det er absolutt verdt det – for en smak!
  •  
  • Oppskrift
  • 450 g torsk
  • 1,5 dl vann
  • 4 dl lett kokosmelk (kan bruke vanlig også)
  • 2 gulrøtter 1/2 blomkål
  • 1 løk 1/3 squash
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 boks minimais
  • 1 ss maisenna (kan sløyfes)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss sitrongress (på tube)
  • 2 ts currypaste
  • 1 ts curry, cummin, havsalt og hvitløkpulver
  • en klype chili og kanel
  • ♦ Finhakk løk og stek i en kjele sammen med soyasaus, sitrongress og currypaste. Tilsett vann og kokosmelk og la det småputre.
  • Tips: Rist ut maisenna i litt kokosmelk dersom du vil ha en tykkere konsistens.
  • ♦ Tilsett de hardeste grønnsakene som gulrøtter og blomkål i mindre biter først, deretter kan du tilsette resten.
  • ♦ Skjær torsk i terninger og ha i suppen helt til slutt, den trenger kun 4-5 minutter ♦ Krydre godt, smak gjerne til hvor sterkt du vil ha det.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.