I en kjøkkenmaskinbolle med eltekrok heller du i tørrgjær, lunkent vann og sukker. Ha deigen over i en bolle, dekk med plastfolie og la stå på kjøkkenbenken i en time
Selv om jeg ikke har hatt tid til å teste alle funksjonene i den enda tenkte jeg å komme med en liten oppsummering for å få medmitt inntrykk til nå, hva de største endringene er og om man bør oppgradere eller ikke
Jeg har laget mitt aller første lavkarbobrød folkens, og det ble virkelig en suksess. Jeg har lenge slitt med oppblåst mage om jeg spiser for mye brød/hvete så det å finne en slik oppskrift var virkelig gull verdt
Fyll den med alt mulig av grønnsaker, pølser, fisk osv. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Drikk den etter et døgn eller la den stå på benken noen dager. Det finnes også store krukker med en kran nederst som man kan helle kambuchaen ut av, noe som er praktisk men absolut ikke nødvendig
- rikelig med smør til steking. Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f
Uansett ka ej gjor så ville vekta ikke bevege sej, og når man he vore så streng med dietten som ej he vore så blir det fort mye fustrasjon inne i bildet
Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
Kjøp granateplesirup uten andre ingredienser i ingredienslisten om du får tak i det (jeg har sett det hos større spesialforhandlere i Oslo), og unngå i det minste de som ikke har granateple som første ingrediens om du kan
Stek i 10 minutter, ta ut ett og ett brett og del opp i ruter med en skarp kniv eller et pizzahjul. Dette knekkebrødet er vanedannende - bare må ha, det må alltid være slike knekkebrød i knekkebrødboksen her hos oss
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.