Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pestomed en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes i ovnen med poteter og asparges
Server ovnsbakttorskmed ris ved siden av. Press sitronsaft over torskestykkene og smør på pesto. Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper
Hell av vannet og legg de sammen med resten av grønnsakene og fisken i en smurt, ildfast form. Smør pesto på toppen av fiskestykkene og strø baconbiter over
I serien ny mat for elever på skolen, ble det i går laget ovnsbakttorskmed rød pesto. Torsken falt i smak, og var en rett som elevene gjerne ville ha igjen
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
lign til barna om de ønsker det, men jeg spiser denne retten kun med fisk og grønnsaker. Ca 700 gr torskefilet (fersk eller frossen)2 brokkoli 1 gul løk3 fedd hvitløk6 gulerøtter2 røde paprikaLitt olivenoljeMeierismørSalt og pepperSlik gjør du. Etter 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene. Ca 700 gr torskefilet. 15 min taes den ildfaste formen ut av ovnen og legg på løk, hvitløk og paprika sammen med brokkkolien og gulerøttene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.