Etter mye prøving og feiling de siste 2-3 årene har jeg nå endelig klart å lage skikkelig smakfulle søte og seige kransekakestenger, takket være det nye produktet til Funksjonell mat
Kok opp vann, smør, smelt sukrinmelisen i og i med cognacog stevia- kok opp og ta av platen. 3ss cognac. Begynn med 2 dl mandelmel og hele sukkerlaken, og tilsett mer og mer mandelmel slik at du får en fin mandelmasse. Smelt 86% sjokolade og dypp brødene i sjokoladen. 3ss cognac
Er den hard, spe på med litt bløt/flytende kokosmelkog rør inn / visp lett for å gjøre den mykere, men pass på at den ikke blir for tynn, rør ut alle klumper
Litt før jul fant jeg oppskrift på lavkarbo punsjboller, og de har blitt laget mange ganger etterpå for å si det sånn, med små justeringer underveis, til jeg fikk den riktige smaken, konsistensen og sødmen
Det blir ikke så mye blogging for tiden, været er jo så nydelig her på Østlandet denne sommeren at det går med mye tid ute, hagen har fått et løft, huset har blitt beiset, og jeg har begynt på en kjøkkenhage, som foreløpig bare inneholder jordbær og rabarbra, en bra start da i hvert fall
I dag har jeg vært effektiv på kjøkkenet, har laget både sitronfromasj, knekkebrød og så prøvde jeg meg på denne nye oppskriften på sjokoladekjeks, kjempegode ble de
glutenfri, Lavkarbo, lavkarbobrownies, melkeri. Smaker himmelsk med jordbær ogmelkefri krem til . I dag fikk jeg så lyst på brownies, og disse er bare nydelige
Ha kokosmelken over i en gryte og varm opp. Denne suppen blir du garantert mett av, og litt svett på nesa, for den er ganske så ”hot”, og så smaker den så nydelig at jeg føler meg sikker på at du vil lage den igjen og igjen…
glutenfri, Lavkarbo, melkefri, uten egg Til ca. Etter at jeg tok matintoleransetesten hos eksaktmat har jeg stort sett spist knekkebrød, for de oppskriftene jeg hadde på brød og rundstykker inneholdt jo egg alle sammen, men nå har jeg endelig funnet en oppskrift på rundstykker uten egg som er gode og mettende
Bland alt det tørre i en skål og visp inn i røren, til du får en «potetstappeaktig» deig. Bland alt det tørre i en skål og visp inn i røren, til du får en «potetstappeaktig» deig
Nå har jeg prøvd meg på kanelboller og synes de ble gode. ) Disse smaker godt til kaffen og kan fryses, så lag gjerne dobbel porsjon når du først skal bake
Hell kokosmelken over i en bolle og rør inn stevia, sukrin og vaniljeessens med en visp. Panna cotta er kjapp og enkel dessert å servere når du skal ha gjester eller hvis du vil unne deg noe godt til dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.