600 g renskåret svinekjøttistrimler. 1⁄2 boks hermetisk ananas, stor boks , delt ibiter. 1 stk gulrot i tynne strimler. 1 stk grønn paprikaistrimler. 1 stk rød paprikaistrimler. 2 ss olje tilsteking. 200 g basmatiris. 2 ss eplecidereddik. 1 ss maisstivelse (maizena). laken av 1 boks hermetisk ananas, stor boks
Sammenlignetmedrosabloggerneog de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sinebegrensningeri forhold tilingredienser, er viveldig fornøyd
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt oggratinertmed ost på. Men desse er fylt med en friskog krema blandingmed masse sommersmak
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimenteremed selv
Imens dette står og koser seg på stekepannen, deler du tomateneog har de i en salatbolle/skål, sammen medfinklippetpersilleoglittfinhakketbasilikum, salt og pepper
Her deler jeg en sterk tomat chutney med deg. Tilsetttomateriterningerog sukker. Forskjellen fra syltetøy er at det brukes en god del krydder ogmindre sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.