Idag tenkte jeg å dele en kjempe enkel og god raw kake alle kan få til. Ja, for ikke bare smaker den godt, den er rett og slett supersunn med sine naturlige ingredienser
Mandelsmøret gjør at denne kaken får en fantastisk konsistens, og blir saftig og god. Denne kaken holder seg fersk og god lenge, og er også fin å fryse
Det er vel ikke noen vits i å gi seg på kakefronten med det første, og det er på tide å ta fram denne kaken i rampelyset igjen, noe som passer fint i disse tidlige rabarbratider
Glutenfri jordbær og rabarbrapai med hjemmelaget vaniljekrem. Om du bruker fryste bær er det lurt å ta de ut av fryseren kvelden før, putt de i et dørslag over en bolle, så de tiner og all saften får renne av, så ikke paien blir bare suppe
Når marengsen kan stå av seg selv tilsetter du knuste ritzkjeksog peanøtter, ven det forsiktig inn. I slutten av påskeferien lagde jeg denne Snickerskaken på bestilling, og siden jeg fikk så gode tilbakemeldinger tenkte jeg å dele oppskriften med dere
(English below) Her ja, da fikk jeg gjort det også. Endelig en gang fikk jeg somla meg til å lage Gresskarpai eller Pumpkin Pie som er en amerikansk kake / dessert som tradisjonelt blir laget på denne tiden av året, altså rundt Halloween og Thanksgiving
Denne har jeg hatt lyst til å lage lenge, og endelig kom anledningen. Vi hadde invitert noen gode venner og min mann Kristian disket opp med en herlig forrett og hovedrett (han har egen sous vide blogg med fantastiske retter sviddaa
Desember er det stort sett forkjølese- og influensatid med barn i hus. Sarah Bernard ble det i hvertfall og det kommer noen godbiter de nærmste dagene også