Det beste var at det ikke var den typiske eggesmaken som det er på så mange lavkarbo-ting. Suksess. Jeg ble veldig positivt overrasket, det var veldig nær vanlige vafler
Lørdag er en dag vi gjerne har noe ekstra godt til middag/kvelds. ) Jordbær er sikkert ikke det beste valget, sånn lavkarbostyle, men innimellom kan man vel slå seg løs
Dagens svele prosjekt ønsket jeg å lage glutenfritt, og med protein pulver. Jeg lagde lavkarbosveler i Januar i fjor, men da brukte jeg gluten for å få luftige sveler
Ingredienser. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala
Vi har fått flere henvendelser om vi kan legge ut en ukesplan over hva vi spiser av lavkarbo måltider til frokost, lunch og middag, og denne uken kommer Nina sin plan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.