Stekt ris med kylling er en klassiskmiddag som er godt, sunt og enkelt. Kyllingen kommer fra Stange, og er noen hakk bedre enn den «vanlige» kyllingen du får kjøpt ifrysedisken eller ferskvaredisken
Friskt, lekent, lett, kjapt ogbillig laget. Jeg har ikke prøvd alle, så har ikke en favoritt selv, men den fra Thai KO, som jeg kjøpte på Bunnpris synes jeg var veldig bra
Min meget snille sønn, Henrik, smaker tålmodig på alt Snikgjest serverer han, men innimellom ønsker han seg litt enklere kost og aller helst kyllingogris
Ha irisen, rør litt rundt, legg på lokk og skru ned platen til laveste styrke. Skulle du ikke ha det er det også godt med eplemos, eplesyltetøy eller eplechutney til
Jeg hadde ristil. Frese løk/hvitløkogpaprika først for å få frem smaken, før kyllingen has oppi. Raske gode retter som kyllingikarri er noe jeg bruker mye av tildaglig
Kok nudler eller ris som anvist på pakkenStrimle kjøttet og grønnsakeneStek grønnsakene i olje på høy varme i et par minutterog legg de så tilsideStek kjøttet i et par minutterog skru ned varmen tillitt under middels før du tilsetter currypaste og kokosmelk
Har du ikke ananas, kan du bruke littrosiner, det søte er godt tilkyllingogris. En super hverdagsmiddag, rask og enkel, du kan bruke rester hvis du har, kyllinglår eller kyllingfilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.