Når jeg skal lage indisk mat, er det som oftest curryretter jeg ender opp med å lage. Selv om jeg ikke har vært i india, har jeg smakt mye spennende indisk mat på Fiji
#redcurrykylling #kylling. Her har jeg brukt kylling, og det var knallgodt. I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter
Satt sammen av diverse oppskrifter og ideer. God kyllinggryte som er veldig enkel å lage. Skjær kyllingen i store terninger, og stek i litt olje krydret med salt og pepper
Hei, hvis jeg skulle doblet oppskriften ville jeg nok brukt mindre vann enn det dobbelte ja. Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Enkel, men god kyllingrett med en fantastisk saus. Bland sammen sennep, appesinjuice, red curry paste og honning, rør det godt sammen og hell det over kyllingen
Kylling katsu er en japansk rett som består av panerte kyllingbryst med en deilig currysaus til. På lørdag lagde jeg denne yummy retten, og det ble kylling i går også men den retten kommer i et eget innlegg
Under finner dere oppskriften ->. Men på søndag lagde jeg en skikkelig velsmakende Thai okyllingcurry med sukkererter, kaffir lime blader, lime og koriander
Del så kyllingen opp i små firkanter, og legg til side. Ta frem en stekepanne og ha oppi litt olje sammen med curry-pastaen og la det frese på høy varme i 20-30 sekunder, ha så oppi kokosmelken og la det koke opp. Deretter har du oppi grønnsakene og kyllingen og la det koke til kyllingen er klar (5-6 minutter)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.