Legg kraftbeinai gryta (fryst ellertint, spilleringen rolle), knekk de lengste gulerøttene i to og legg de i gryta (kjøper du ikke- økologiske må de vaskes og muligens også skrelles først), skrell løken (dette tar lengs tid, ha ha) og del den ifire
Det kan brukes til suppe og sauser, og gir en mye bedre og rikerekraft enn en ferdigkjøpt buljong. Itillegg kan man kontrollere saltinnholdetimotsetningtilferdig buljong
Spekeskinke med cognac-marinertemelonbiter er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Forretten/småretten passer også å nytes en fin sommerkveld ihyggelig selskap, men vær obs på at det ikkeblir for mange marinertemelonbiter
Serveres med toast eller annet godt brød til. Hele middageni en form er en grei måte å lage middagen på, denne retten er et ferieminne fra en liten landsby iPiemonteiItalia, gjenskapt etter hukommelsen - som av og til kan være littupålitelig, godt var det uansett
Inord-Amerika er det tradisjon for (basert på mange kulturers folkemedisin) å servere kyllingsuppe (kokt på beineller hele fuglen) når noen blir forkjølet eller syke, og moderne forskning har bekreftet at kraftbidrartil å styrke immunforsvaret og forebygge infeksjonssykdommer
Når jeg henter meg en kopp te eller mekker meg formiddagsmati løpet av arbeidsdagen så blir det fort at jeg tar med en kopp kraft også som jeg koser meg med
Legg spekeskinkeskivene utover ei fjøl, slik at de overlapper. Noen skiverbrie. Legg svinefileten oppå. Skjær ei lomme i kjøttet, legg iskiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Skrell løk og søtpotet, finhakk løken og rasp søtpoteten den groveste raspen eller bruk spiralizer. Ha litt olje i pannen og stek løken på medium varme til den blir myk par min, tilsett søtpoteten og spekeskinkeskivene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.