La blåskjellene dampe på høy varme under lokk, rist på pannen avog til. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys
Start med å skylle og «rengjøre» blåskjellene. Husk skje til å spise opp suppen med. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
Vi fulgte i all hovedsak oppskriften til Bent Stiansen fra hans veldig fine kokebok "Alene Hjemme", og følger hans oppfordring om at blåskjell kan du variere med så mangt av smaker
Jeg fikk gjeste kjøkkenet og fikk i tillegg med meg en krukke med urteolje hjem. Jeg ble så fristet av de store blåskjellene servert i en hvit kjele med masse deilig urtekraft
Til frokost ble mine fluffy skiver servert med smørost, kokt egg og cherrytomat, med pepperskinke, kokt egg og cherrytomat, ogmed blåmuggost og fibersirup
Når pastaen er klar heller du av vannet og heller kjøttmiksen over pastaen. Selv med ingredienser du har i skapet kan du lage smaksfulle og sunne middager uten å ty til ferdiglaget fra butikken
Jeg serverte dem med pommes frites, saltet med Maldon salt og nystekte hvitløksbaguetter. Legg halvparten av blåskjellene på ett dobbelt lag med aluminumsfolie,
Disse deilige små skivene laget jeg til lunsj i dag sammen med en proteinkaffe med sjokoladeprotein. Og deretter nyte små skiver til lunsj, kvelds eller frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.