com - nettstedet hvor personer med diabetes hjelper hverandre til en bedre hverdag. 4 ss kokosmelk (Go-Tan). 1 ss kokosmelk (Go-Tan). Sett ovnen på 175C med over -og undervarme. Stek så i 20-25 minutter, og sett den så på en rist og la den avkjøles helt. 4 ss kokosmelk (Go-Tan). 1 ss kokosmelk (Go-Tan)
2-3 dl vaniljekrem. 1/2-1 kg friske bær (jeg hadde ca 800 g). En time før servering pisket jeg krem, og hadde i ca 2-3 dl vaniljekrem, en blanding av disse kremene gir et balansert smak. 2-3 dl vaniljekrem. 1/2-1 kg friske bær
Men ikke verre enn at du får den ferdig på 3-4 timer, gode pauser mellom lagene og absolutt ikke stressende. Kle en form på 22*30 cm +/- med aluminiumfolie, smør folien eller spray på noe form spray. 15-30 min før du kan legge neste lag
Men ikke verre enn at du får den ferdig på 3-4 timer, gode pauser mellom lagene og absolutt ikke stressende. Kle en form på 22*30 cm +/- med aluminiumfolie, smør folien eller spray på noe form spray. 15-30 min før du kan legge neste lag
50 g mørk sjokolade (60-70%)1 dl soyaolje200 g sukker6 egg100 g hvetemel30 g kakaopulver10 g bakepulver. ) Stek kaken midt i ovnen på 180 grader, over/under-varme, i ca 40 minutter. 3 eggeplommer25 g sukker2 ss + 3 dl kremfløte150 g mørk sjokolade helst 60 -70 %
Forstek bunnene i 4- 5 minutter på 180 grader. Stek på 200 grader i 20-25 minutter. Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes
Holder til 2 runde 20 cm former – 175 grader i 40-45 minutter. Ha smør og sukker i en bakebolle og miks godt i sammen på høy hastighet 2-3 minutter. Ha egg i en bolle og tilsett vanilje ekstrakt, ha dette over i smørblandingen og miks godt i 2-3 minutter. Stekes på 175 grader i 40-45 minutter, stikk en pinne i kaken, kommer den ut tørr/ren så er kaken ferdig. 8-10 ts vann. 1 -2 ts vanilje ekstrakt. Ca 7-8 minutter. Ha i karamellen og miks godt 2-3 minutter. Sett frostingen kjølig i 15-20 minutter. Kok opp fløten, hell over sjokoladen og vent 3-4 minutter. Sett i kjøleskapet i 15-20 minutter. 8-10 ts vann. 1 -2 ts vanilje ekstrakt
Stekes ved 175-200 grader i ca 30-45 min. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
175 grader i 35-40 minutter – midt i ovnen. 7-8 kuler Ferrero Rocher. 2-3 vaffel kjeks. 2 -3 ss smeltet karamell ( jeg brukte smørbukk ). Ha mykt smør og nutella i en bakebolle – miks på høy hastighet til det blir lett og luftig – 3-5 minutter. La den stå i kjøleskapet 15-30 minutter, dekk så kaken en gang til med frosting. Ha hasselnøtter i en panne på svak varme og rist dem i 10-15 minutter. 2 runde smurte former på 20 cm 175 grader i 35-40 minutter – midt i ovnen. 7-8 kuler Ferrero Rocher. 2-3 vaffel kjeks. 2 -3 ss smeltet karamell ( jeg brukte smørbukk )
-merkeligste kaken jeg noen gang har prøvd-. Alt var rart, synes jeg-fra bunnen til sjokoladekremen. Ta kjelen av platen og tilsett sukker og eggeplommer-rør kraftig med en visp til du får en sjokoladekrem som er jevn og klumpfri
Så får vi se -og høre om den smaker like godt, som den gjorde i barndommen. Sikt det -og rør det forsiktig inn i eggedosisen, røren skal være jevn, men rør ikke mer enn høyst nødvendig
Taco kake. 13. 02. 2016 kl. 18. 44 i. kosemat/helgemat. 4 kommentarer. Ei venninne la ut Kaco på facebook for et par dager siden, ja da måtte vi jo bare prøve, fikk overtalt guttene til å prøve tacokake som jeg velger å kalle det, og uvitene som de var sa de ja
Kaffe karamell kake 2017-07-28 20. Karamell frosting 200 gram sukker 8-10 ts vann 3 dl kremfløte 1 -2 ts vanilje ekstrakt 225 gram smør, romtempterert 320 gram melis. Kakebunn Holder til 2 runde 20 cm former - 175 grader i 40-45 minutter Ha smør og sukker i en bakebolle og miks godt i sammen på høy hastighet 2-3 minutter Ha egg i en bolle og tilsett vanilje ekstrakt, ha dette over i smørblandingen og miks godt i 2-3 minutter I en bolle blander du mel,bakepulver og salt. Stekes på 175 grader i 40-45 minutter, stikk en pinne i kaken, kommer den ut tørr/ren så er kaken ferdig. Ca 7-8 minutter. Ha i karamellen og miks godt 2-3 minutter Sett frostingen kjølig i 15-20 minutter klar til bruk. Sjokolade ganache Ha sjokoladen i biter i en skål Kok opp fløten, hell over sjokoladen og vent 3-4 minutter. Sett i kjøleskapet i 15-20 minutter Ha over ganache og pynt med frosting, mokkabønner og Toffee ( eller annen ønskelig pynt). Ca 7-8 minutter Pass på så det ikke brenner seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.