Gode boller! Søt gjærdeig uten melk og gluten
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kopp/2,4 dl hvitt rismel (utengluten.no)
  • 1 kopp/2,4 dl brunt rismel
  • 1/2 kopp/1,2 dl tapioka
  • 1/2 kopp/1,2 dl potetmel
  • 1/2 kopp/1,2 dl søtrismel
  • 3 ss pofiber eller 1,5 ss kokosmel (kan sløyfes om du ikke har noen av dem)
  • 3 ts xanthan
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts kardemomme
  • 1/2 kopp/ 1,2 dl sukker (du kan bruke valgfri søtning isteden, og oppskriften fungerer bra med mindre mengde søtt også)
  • 5 dl melk som tåles, jeg liker best mandelmelk
  • 20-30 dråper stevia, valgfritt.
  • 2 egg 1 ss fiberhusk
  • 1 pose tørrgjær (bruk fersk om du liker det bedre)
  • 100 g blå soft, romtemperert.
  • 4 ss blå soft
  • 4 ss sukker*
  • 2 ts kanel
  • 1 ts vanila vaniljesukker
  • 250 ml kokosmelk (Aroy-D eller Santa Maria Organic.)
  • 2-4 eggeplommer
  • 1/2 vaniljestang, delt på langs, skrap evt. ut frøene og ha oppi kremen eller 1 ts vanila vaniljesukker
  • 2-4 ss sukker
  • 1 ss potetmel eller maisstivelse/maisenna

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.