5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai. Jeg skylder på at jeg har mottatt, lest og svart på over 3000 mail sist uke. Den holder seg i kjøleskapet i 5 dager, utgjør 4-5 frokoster og er like god i hånda på vei til jobb som i barnas matbokser. Til en kake trenger du 100 gram mandler 50 gram gresskarfrø 50 gram kokosmasse (kan byttes ut med mer frø) 3 små bananer 4 egg Noen dråper vanilje essens eller 30 gram proteinpulver med vaniljesmak 1 ts kardemomme 1 ts bakepulver Slik gjør du. Sett ovnen på175 grader varmluft. Stekes i 35 minutter. #sukkerfri #glutenfri #kake #bakeutensukker #frokost #diamat #blodsukervennlig #bramat #bakeutensukker #barnemat #matpakketips #matpakker #utensukker 5kg ned runde 1 er i gang, runde 2 skal få mail av meg i dag og om det hele fortsetter å gå på skinner troooor jeg at jeg kan få til en ekstra gruppe i mai. 50 gram gresskarfrø. 50 gram kokosmasse
Lunsj er for veldig mange ett viktig måltid, ettersom man gjerne er halvveis på skulen eller jobben, og trenger ett godt påfyll for å holde ut resten av dagen
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
Og det som ikke blir godkjent av Vilde og Daniel kommer faktisk ikke på bloggen. Jeg er veldig opptatt av at det skal være vanlig mat og smake som vanlig mat når det kommer på denne siden
Hvorfor ikke gjøre en ny vri på helgens taco. Tacofyll 400 g karbonadedeig 4-5 ss tacokrydder 2 ss vann 1/2 boks lett creme fraiche 2 ss salsa 1/2 boks mais 1/3 løk en stor neve revet gulost. Stikk hull med gaffel og forstek på 200 grader i 5-6 min. Stek karbonadedeig med krydder og vann, rør inn creme fraiche, salsa, mais og grovhakket løk – ha over paibunnen, topp med revet ost og stek i ytterligere 15 min. Håper dere får en fin fredag ♥ 400 g karbonadedeig 4-5 ss tacokrydder 2 ss vann 1/2 boks lett creme fraiche 2 ss salsa 1/2 boks mais 1/3 løk en stor neve revet gulost
Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Eg har tatt utgangspunkt i mi tidligere oppskrift på brownies, men med litt endringer og en ekstra dose sjokolade så blei det plutselig en heilt ny smaksopplevelse
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
45 i. La den ligge i marinaden 1 times tid Kutt potet i båter, brokkoli i biter og ha på en spisesje olje og litt krydder etter eget ønske. Putt alt i en ildfast form og sett i ovnen på 220 grader ca. 45 i. 45 i Blogg. 45 i Blogg
I går kom de rosa makronene mine på lesernes VG på vg. Jeg vil også takke for alle koselige kommentarer her på bloggen og på facebooksiden til My Little Kitchen
Det er ingen tvil om at eg er inni en periode der eg har totalt dilla på denne grønnsaken (ja, søtpotet er en grønnsak, ikkje potet), og eg elsker å eksprimentere meg fram til ulike oppskrifter med søtpotet i fokus
Ha kokebannet og grønnsakene i en ildfast form og fordele pølsebitene på toppen. Vi er forsiktige med saltet på grunn av ungene, så jeg brukte ¼ ts salt og ¼ ts pepper
Topping kan man jo variere, men i dag ble det frosne blåbær og agavesirup på oss. Så sunne og gode at du kan spise de til hverdags, steke opp kvelden før og ha med til lunsj på jobben kanskje også
Da var det på tide med en deilig fiskemiddag her på bloggen. Sunt og smakfullt, og laget på bare 15 minutter. Fremgangsmåte Legg laksefileter i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 15 min. Ellers er det opptil 40 % rabatt på ullundetøy og superundertøy her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.