4 kyllingfilet krydres med salt/pepper, knust fennikelogkyllingkrydderDenne stekes godt og settes så inni stekeovnen i 200 gr i ca 7-10 minutter2 store løk skjæres iskiverog stekes i smør1-2 store fennikel skjæres iskiverLaløkogfennikel stekes i smør i panna, ha over 4 dl tørr hvitvin,la dette stå å putre litt. Lag saus av 35 g pinjetjerner stekes i smør i kjele, tilsett 3 ss hvetemel og rør dette sammen med 4 dl kyllingkraft/buljongtil passe tykk saus. Tilsett 2-3 ss worcesterssausHa alt sammen i stekepanna sammen medløkogfennikeloggi et oppkok, tilsettkyllingfileten, her trenger man ikke ha poteter, ris eller pasta til 4 kyllingfilet. 2 store løk skjæres iskiverog stekes i smør. 1-2 store fennikel. 4 dl kyllingkraft
Det var breiflabbfilet, og da er det godt å steikefisken. Tilbud på breiflabb må man benytte seg av, det er en utrolig god fisk, som er i overkant dyr tilvanlig
Tilslutt har du i godt mednyklippet eller tørr gressløk fra glass. store finefiletstykker av breiflabb, stangbønner fra hagen, og kantareller fra skogen
Hakk løkinnmatenog bland med resten av ingrediensene. Skjær av bunnen og del løkeni to. Disse var tilbehørtilbiff hos oss iforrige uke og jeg forspiste meg virkelig
Ha ibittelittOlivenolje, Sett in Leveren, Løken, PaprikaenogChilien. Hakk LøkenTilRinger. Kutt Paprikaen, SjampinjongenOg Grønne ChilieniTerningsstørrelser
Breiflabb, hummer og sjøkrepshaler medportvinsmør. innholdeti hodet untatt paven, ogkloinnholdet, kan du gjerne pynte tallerkenen med, eller spisetil frokost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.