Høstens lammeskank med polenta og bønner.
Matforelskelse
Matforelskelse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 gulrot 1 løk
  • 1 hvitløk
  • 0,5 sellerirot *Dette freses i gryten som skankene skal kokes i. Jeg brukte min Le Crueset.
  • 4 dl rødvin
  • 1 liter kraft
  • 3 laubærblader
  • 1 ts hel sort pepper
  • 2 kvister rosmarin
  • 180 grader til det slipper beinet. (Det tok ca 2,5 time)
  • 1 sjarlottløk
  • 2 ss sukker
  • 4 ss balsamico av god kvalitet
  • 0,5 dl lammekraft
  • 70 gr ternet kaldt smør
  • 100 gr ferske kantareller
  • 6 dl kraft (Jeg brukte vann med grønnsaksbuljong)
  • 150 gr polentagryn
  • 1 neve bladpersille
  • rødbeter
  • 1 pk sv rødbeter (eller ferske, som da er best..)
  • 1,5 ss sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.