Nå er det ikke lenge før boken Gøy med glutenfritt er ferdig trykket. Spennende. ). Mens jeg venter, har jeg bestemt meg for å jobbe litt innen et felt som jeg ennå har mye å lære
Lovte dere oppskriften på gryteretten så her kommer den. Oppsriften er til ca 12 voksne. ca 1,2 kg oksekjøtt6 bokser hakket tomat eller 3 kg ferske tomater hvis du vil gjøre tomatsausen selv3 store gulerøtter2 bokser hvite bønner2 bokser sorte bønnersaltpepper(krydder etter smak, jeg brukte løkpulver, chili og litt viltfond)Ha alle tomatboksene i en stor kasserolle og sett den på lav varme
Men det er ikke barna mine så glade i. Ferdig at nytes100 gr smør / melkfritt margarin1 egg3 dl melk / soya/havredrikk6 dl glutenfritt mel2 dl glutenfrie havregryn1 ss bakepulver1 liten fint revet gulrot1 dl fetaost75 gr skinke3 ss revet parmesan3 ss olje (f
I dag ble det pizza med spekeskinke som er en av minefavoritter. Glutenfri grovpizzadeig. Jeg er glad i grove deiger og selv om jeg nå spiser glutenfritt så er ikke dette noe unntak
I dag har jeg og Sonja bakt to deilige kaker, begge ganske så allergivennlige. Denne kaken er glutenfri, melkefri, eggefri og du kan bruke fruktose istedet for vanlig sukker - det gjorde vi
(Foto. Margit Vea). Sommerferien er like om hjørnet, og da kommer også grillpølsetestene. Magasinet Foreldre og Barn har utført en test på grillpølser og da spesielt sett på hvor mye kjøtt og fett det er i pølsene
600 gr kjøttdeig1 dl glutenfr havregryn2 1/2 ss potetmel1 1/2 ss sojamel1 1/4 dl sojadrikkSaltPepperChili etter smakPaorikapulverMuskatnøtt, littRør sammen havregryn, potet og sojamel og sojadrikk
For akkurat et år siden var vi i Thailand og det minnes med en Pad Thai til middag. Jeg marinerte- strimlet kyllingkjøtt i- 3ss soyasauce (glutenfri),- 1ts (lønne)sirup,- 1ss revet ingefær,- 1ts sitrongress,- 2-3 hvitløksfedd og(- litt chili
Jeg er alltid på jakt etter nye oppskrifter og vi er veldig glad i mat med mye smak. Denne oppskriften fant jeg på Mels kitchen cafe og den var kjempegod