Kylling Satay er nasjonalretten i Indonesia og lages i flere varianter i Asia. Kylling satay. Den ene legger du til side, den andre gnit du kylling spydene inn med
FårikålSvineknoke i RomertopfHelstekt kylling i RömertopfBibringe i Römertopf 2 personer. Middelhavsgryte med lam, bakte småpoteter og urtechiffonadeI butikken finner du nå masse billig "fårikålkjøtt"
Uansett hvordan vi tilbereder laks så er det sunn mat med viktige næringsstoffer, laks er en av de fiskesorter som er viktig å spise opptil flere ganger i uken, og siden vi spiser laks så ofte, gjelder det å variere
Hakk opp kyllingfilet i terninger og brun raskt i litt smør på stekepanne. - 450 gr kyllingfilet. - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende. 450 gr kyllingfilet. 2 paprika - 1/2 løk - 1 kyllingfond (jeg bruker Knorr's fond, som kommer i små porsjonspakker)/ 2 ss flytende
Stekeovn 230 grader, 15 min til leirgryten og 40-45 min til brødet. 15 dl hvetemel + til utbaking1 pk tørrgjær2 dl sammalt grov rug1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl solsikkekjerner1 ts salt2 ss olje8 dl lunken væske---HUSK Å LEGGE LEIRGRYTEN, LOKKET ÒG, I VANN I MINST 30 MINUTTER
Og kjekjøttet brukte jeg til en marokkansk-inspirert gryterett som ble ganske god. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten
1,5-2 dl hvetemel2 ts paprikapulver4 ts gurkemeie1 ts malt ingefær2 grønne paprika, i strimler2 løk, i skiver1 fennikel, i skiver6 dl kjøtt- eller kyllingbuljong125 g tørket aprikos, hakket1-2 ss sitronsaftHavsalt og pepper Matolje(1) Del lammekjøttet opp i renskårede biter og grønnsakene opp i skiver/strimler
4 dl kyllingbuljong. 4 dl kyllingbuljong. Litt fremmedartet, men veldig god, godt krydret, men ikke sterk, egentlig velblansert og med en god smak av koriander og gurkemeie
Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.