Andebryst med gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus ♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 stk andebryst
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 båt hvitløk eller 2ts hvitløk fra Gourmet Garden
  • Hvetemel
  • Kjøttfond
  • 3,5 dl rødvin
  • 6 stk gulrøtter
  • 1 stk appelsin
  • 400 g rosenkål
  • 0,5 dl valnøtter
  • 800 g poteter
  • Olivenolje
  • Fersk timian
  • Salt og pepper
  • ✿ Rødvinsaus
  • 3 ss smør
  • 1 sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss hvetemel
  • 3 dl kjøttkraft/fond
  • 3,5 dl rødvin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts timinankrydder, eller 1ss frisk timian
  • 0,5 ts pepper
  • ✿ Gulrotpuré
  •  
  • Til 4 personer
  • 6 gulrøtter
  • 1 appelsin
  • 1 neve hakkede valnøtter
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.