Stek andebrystenemed fettsiden ned i en middelsvarm stekepanne. Skjær et rutemønster på fettsiden av andebrystene, bruk en skarp kniv og vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet
Legg andebrystetmed svoren ned i en stekepanne og stek til svoren har blitt brun og sprø. Legg andebrystet i en ildfast form med svoren opp og sett i et steketermometer midt i fileten
Stek andebrystenemed fettsiden ned i en middels varm stekepanne. Skjær et rutemønster på fettsiden av andebrystene, bruk en skarp kniv og vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet
Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Noen minutter før servering skal du smake til sausen med enten mer appelsinsaus eller mer hvit balsamicoeddik
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Hvorfor ikke prøve det samme medandebryst. Andebryst kan stekes på flere måter – det vanlige er å først rute svor/skinnside og brune denne raskt i stekepanna og så ettersteke i ovnen
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Når skinnet er gyllent og crispy snur du andebrystene i pannen og bruner de på andre siden før de legges i en ildfast form
Skinnsiden på andebrystene rutes og pensles med vineddik. Andebrystene skal steke i sitt eget fett. Varm kirsebærsaften + evnt litt rødvin i en kjele sammen med hønsebuljongpulveret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.