I dag begynner ikke forelesning før kl 10, så da kunne jeg servere MrMango frokost på sengen. Jeg har bakt noen søte små sukkerkaker og luftige store rundstykker med provence-krydder og ost
Beklager lite blogging i det siste, studiene får førsteprioritet for tiden. Da jeg allikevel fikk 10 minutter til overs i dag, bestemte jeg meg for å blogge
Nå er det absolutt på tide med et innlegg igjen,og i dag skal jeg friste med en nyyyydelig kake. Denne kaken er glutenfri i utgangspunktet, og skal serveres tint fra fryseren
Dette er en av minefavoritter. Denne nydelige gryteretten serverte vi i en bursdagsfeiring. Du kan fint lage maten i ovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,
Eldstemann fikk beskjed om å ta med seg en typisk langpanne-kake som kunne selges. Jeg bakte denne - Ho Ho kaken - (trykk på linken for oppskrift)og den ble visst veldig populær på skolens bakesalg
Nybakte boller er noe for seg selv. Og spesielt kanelboller er populært i denne familien. Der jeg jobbet før bakte de nydelige kanelboller i kafeen i underetasjen
Også gir jeg ofte bort litt til mine hjertevenner. Regn regn, gå din vei, sol, sol kom til meg. Mens vi synger og venter på at sola skal titte fram, så bakes det flittig her på kjøkkenet
Vinterferie eller ikke - noen ganger er det greit å kun bruke et kvarter på maten. Men noe skikkelig godt skal man jo ha når man benker seg foran tv-skjermen for å se på OL
Denne bolleoppskriften er en av mine absolutte favoritter som jeg lager hele tiden. Selv om jeg i hovedsak skriver om middagsmat er det altså kakene som dominerer
Hipp hipp hurra for 17. mai. Slik ble dagens dessert. På grunnlovsdagen skal det jo være is. Denne sjokoladeparfaiten er som en nydelig iskake, og er virkelig noe for sjokolade-elskere med to sorter sjokolade
Matbloggsentralen er en etterlengtet, relativt ny portal som samler oss matbloggerne på ett sted. Der kommer det blant annet jevnlige oppskriftsutfordinger med forskjellige temaer, og for litt siden hadde de en konkurranse om spiselige julegaver
Enkelt og uimotståelig. En forsmak på sommeren. med smak av bølgebrus og karibbiske strender. Vi spiser sjelden dessert for vi er nok mer glade i salt mat enn søtt
Nå er det ikke lenge før det ringer inn til jul. Vi elsker julemat her hjemme, men i ventetiden er det godt å spise noe som er litt annerledes enn alt det vi skal nyte om noen få dager
En av favorittene mine er crumble. Nå er det virkelig lenge siden siste blogginnlegg. Først må jeg få si en takk til dere som sender koselige e-poster og spør etter meg