En perfekt anledning til å bake deilige lussekatter og invitere gode venner på besøk. Straks de er helt avkjølte fyller du bollene i en lufttett pose og legger de i fryseren
Hjemmelaget pitabrød. Dette inspirerte meg til å lage hjemmelagede pitabrød - en smak av Hellas. Denne deigen var veldig god å arbeide med og resultatet ble kjempegodeog luftige pitabrød
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Tilsett deretter smøret i terninger, og la de arbeides inn i deigen i fem-ti minutter til. Derimot er de hjemmelagde helt utrolig gode, og denne oppskriften er perfekt
Så var det de grove hamburgerbrødene. Ellers syns jeg dette er veldig spennende, for nå må jeg være litt mer kreativ når det gjelder matlaging og selvfølgelig velge sunne alternativer - noe jeg igrunn alltid har prøvd, men sliter ofte med at jeg ender opp med å spise stortsett den samme maten uke for uke
Dekk til deigen med plast og la heve i ca en times tid. Hjemmelagethamburgerbrød Save Print Oppskrift til 8 store hamburgerbrød. Bakverk Ingredients 550 g hvetemel ½ pk gjær 1 ts salt 1 ss sukker 50 g smør 3 dl melk 1 egg sesamfrø egg til pensling Instructions Bland sammen hvetemel, gjær, sukker og salt. Smelt smør i en kasserolle og ha i melk, varm opp til 37C grader Bland melk/smør sammen med det tørre og elt i 5-10 minutter. Del deigen inn i 8 emner og trill de til boller. La etterheve 30 minutter, pensle de med pisket egg og strø over sesamfrø. Stek de på 180C grader i 15-20 minutter til de er gyldne. Denne oppskriften er til 8 store hamburgerbrød, men om du vil lage små søte sliders eller små mini hamburgere, del deigen inn i 24 emner og stek de til de er gyldne og gjennomstekt. 8 store hamburgerbrød. 5-10 minutter Dekk til deigen med plast og la heve i ca en times tid. 15-20 minutter til de er gyldne
Jeg serverte mine kjære gjester en saftig burger som igrunn ikke var særlig vanskelig å lage. I går var det både trippeltrumf, planer om å lage middag til noen venninner og tomt i kjøleskapet, noe som resulterte i en aldri så "liten" handletur
Mulig du kan bruke No-egg her om du er allergisk. Mange av de som har gått fra et tradisjonelt kosthold til lavkarbo savner “gode gammeldags” bakst som er luftig og deigete – slik som høykarbo “hvetemelstyle” bakst er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.