Ferdighevet deig / Dough ready risenKna godt og del i emner / Knead well and divide into bunsEggekremen / The custardLegg en god klatt på hver bolle / Put a good dollop on each bunFerdigstekt og klar for dekorasjon / Ready baked for decoration DEN ER LIKE GOD SOM DEN SER UT
Ferdighevet deig / Ready risen doughKna godt / Knead wellTrill ut boller og la etterheve / Roll out buns and let rise Pensle med melk eller egg / Brush with milk or egg Ferdigstekt / Ready bakedVaniljekrem / CustardSer ikke dumt ut det her
With floured hands, press each of the balls down/flat. Hi sweet readers, In Norway, we call Norwegian Vanilla Buns “skoleboller” which means “school buns”
I love these Norwegian Vanilla Buns ( In Norway we call these buns for skoleboller) These are my absolute favorite Buns since childhood , These Buns are baked with the most delicious pastry cream in the middle of each bun, and right after baking I cover the buns with a garland of white glaze and sprinkled with delicious coconut
Ha alle de tørre ingrediensene i en stor bolle/kjøkkenmaskin og bland det godt sammen. 200 g smør/melange. 1 – 2 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker. Related 200 g smør/melange. 1 – 2 ts vaniljeekstrakt/vaniljesukker
This is actually my grandmother's recipe for buns (which works just as well for "kringle") so it is a recipe which has been used for ages, first by grandmother, then by my mum and now by me
Sett bitene sammen i en smurt eller bakepapirkledd ildfast form/ovnsform. Topp det hele med melisglasur, så har du noen fantastiske og saftige sticky buns
Street Style Taco. 17. 04. 2017 kl. 20. 03. Sponsede produkter Den kjære fredagstacoen vår har kanskje ikke så mye til felles med skikkelig mexikansk taco, men vi nordmenn elsker den akkurat sånn som den er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.