Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
Det vil ingen ende ta,og her kommer enda en fantastisk hjemmelaget sak. Hjemmelaget Bounty. Press messen ut i en liten form, jeg har her halv porsjon og en liten brødform
Sett fram smeltet sjokolade (vannbad), kokosmasse til strøssel, egnet bestikk til dypping (to gaffler funker bra- trykk HER for framgangsmåte og annen populær oppskrift på sunn Bounty)
Kok opp vann, smør, smelt sukrinmelisen i og i med cognacog stevia- kok opp og ta av platen. 3ss cognac. Begynn med 2 dl mandelmel og hele sukkerlaken, og tilsett mer og mer mandelmel slik at du får en fin mandelmasse. Smelt 86% sjokolade og dypp brødene i sjokoladen. 3ss cognac
Det er utrolig enkelt og kjapt, og som alt annet som er hjemmelaget, smaker det mye bedre. Du kan smakssette marsipanen med mye forskjellig og variere i det uendelige
Kna kokosmasse sammen med kokoskrem, den smeltede kokosoljen og fibersirup. Fordel massen utover et bakepapir i en form (jeg brukte en ildfast lasagneform) og legg på frysen en times tid
Du kan smake deg frem til hvor søte du vil ha de ved å regulere mengden sukrinmelis og steviosa. I sommer laget jeg Bounty, en litt sunnere utgave enn den i butikken,
Nå nærmer det seg påske og hva er vel ikke bedre enn hjemmelaget påskegodt. Det er latterlig enkelt og tar ikke lang tid og man får god valuta for innsatsen sin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.