Og med pynten på til slutt ble pepperkakehusene årets søteste. Jeg ble nemlig smådinglete inspirert da jeg leste om en pepper-kake-designer-dame i det svenske magasinet Drömhem & Trädgård
I går ble jeg anbefalt kveite og fikk med en noen enkle tips med på kjøpet. Dette ble en middag på under halvtimen, hvilket kan komme godt med i tidsklemma
Kveite. Stekes i smør i stekepannenOvnsbakte rødbeter. 1 kilo rødbetersalt og pepper2 ts karve2-3 ss oljeMatyougurt og ett lite dryss med parmesan er godt å ha over rødbetene når de er kommet på tallerken
Jeg har alltid synes at kveite er en vanskelig fisk å tilberede, den blir altfor ofte tørr. Tørr kveite har jeg også fått servert på restaurant flere ganger så det er altså ikke bare jeg som ikke får det til
vignoble de Bourgogne) er en beskyttet betegnelse for vindistriktet som befinner seg i Bourgogne i Frankrike i departementene Yonne, Côte-d'Or og Saône-et-Loire
Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. kveiteskiver. Hold sausen varm mens du steiker kveiteskivene og lager potetmos og gulrøttene
Pepperkakene var alt for gode til å ikke dele, så her kommer årets pepperkake oppskrift. Hei hei. I går lagde vi utrolig gode pepperkaker med nøtter og sjokolade
hei igjen alle sammen. da var jeg her igjen med nok et nytt blogg innlegg. denne gangen kommer det en oppskrift på det ingefærølet som skal drikkes her i julen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.