Lavkarbo agurk sandwich. 16. 06. 2015 kl. 10. 40 i. Blogg. 16 kommentarer. God tirsdag. Idag på vei til barnehagen spurte minsten meg om "hvorfor regner det ikke, mamma
Så for å feire at jeg var ferdig med den første eksamen i går, bestemte jeg meg for å lage sylte. Pakk så folien rundt sylta og legg i press natta over
Agurkene trenger ikke det, så vent gjerne til laken er lunken før du heller over de. Hvorfor betale dyrt for sylteagurker, når du lager de bedre selv på noen korte minutter
En ting som har vært på det norske bord i mange år er sylta. Laget to store sylter i helgen og tenkte å dele det med dere så kanskje flere tør å prøve seg
Først må jeg bare takke Tore (nabo) for jobben han har hatt med stell og mating av 5 griser siden i sommer, for at vi og flere andre familier skal få gleden av økologisk, beitefora gris til jul
Det finnes ikke noe bedre enn hjemmelaget sylte. Sylta lages på svinekjøtt (svineknokler som kokes et par timer) Den krydres med nelikk, allehånde og pepper
Fett og magert legges lagvis på svoren, krydderiene strøes imellem, tilstrekkelig kokt fleskesvor legges tett sammen omkring sylten, syes, knyttes for begge ender
Fikk jo Zoku ispinnemaskin i bursdagsgave, og skulle virkelig ønske at jeg hadde brukt den mer, men må ærlig innrømme at været har liksom ikke helt vært vær til det
Skyll og tørk agurkene. Syltet paprika. Hell den kald over agurkene. Sylteagurker. 1 kg sylteagurk, hele (drueagurker) - Jeg brukte vanlige agurker. Legg agurkene i saltlake og la dem ligge 1 døgn. La dem stå 1 uke, sil laken fra, kok den opp, avkjøl og hell den kald over agurkene
*Legg agurkene i en bolle med salt og la de ligge et par timer(Gjerne over natten). Jeg har lenge tenkt å sylte små agurker, men det har vært en hektisk høst med flytting og ny jobb så tiden har rett å slett ikke strekt til
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.