Nå har jeg brukt en Crock Pot slow cooker og justert litt på ingrediensene. Det er vanskelig for ikke å si umulig å få bønnene møre med for mye sukker og derfor tilsetter jeg og smaker jeg til med melasse til slutt
Grill eller sprøstek proscitto, og la den renne av på kjøkkenpapir. Forvell asparges- og voksbønner i et par minutter i det kokende vannet, til aspargesbønnene begynner å blismaragdgrønne
Denne retten gjør deg både glad og mett. Med denne løsningen får du både god samvittighet overfor dyra som ikke måtte ofres for at du skal bli mett, og du får et deilig måltid som vil gi deg velvære og overskudd
Og den ble flittig brukt. Med de ferske og smakfulle grønnsakene som var å få fatt i på markedet, var det en oppdagelse alt hva du kan lage av gode retter bare av grønnsaker
Bønner og ris – eller ris og bønner, om du foretrekker det – kan varieres i det uendelige, og er en matrett som alle som liker vegetarisk mat må kunne, spør du meg
Enkelt og greit. Skyll bønnene i kaldt vann, og ha de i. Tilsett urter, salt, pepper, sukker og olje. Stek pølsene i en annen stekepanne og legg de over tomatbønnene
I år kjøpte eg berre ei bok på mammutsal "Bønner og linser" av Camilla Jensen. Den såg fin ut med kjapp gjennomblaing, og eg har tenkt fleire gongar i det siste at husstanden burde blåsa liv i bønner og belg-matlaginga vår
Som nevnt i tidligere innlegg så tok jeg det litt med ro etter helgens fest og moro. Jeg har ikke fått handlet og måtte bruke det jeg hadde liggende hjemme og du kommer langt med løk boksmat, buljong og spekepølse
I dag får dere oppskrift på en potetsalat som både smaker godt og ser fin ut. Den kan spises som tilbehør til kjøtt eller fisk, men er også utmerket som et selvstendig måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.