Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Viltgryte med bacon, champignon, amandinepotet og tyttebær. 31. 03. 2016 kl. 10. 34 i. Vilt. 2 kommentarer. Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Blir du noen gang invitert på middag hos meg, får du høyst sannsynlig servert dette. For meg, er selve middagen alfa & omega, og det er den jeg virkelig legger sjelen min i dersom jeg vil unne meg noe godt
Som dere forstår er karri nøkkelordet i middagen min i dag. . Karri er et blandingskrydder av bl. a. koriander, gurkemeie, sennep, karve, chili, bukkehornkløver, svart pepper, hvitløk, fennikel
Denne gryten er kjempegod og passer til masse forskjellig. Se nederst for forslag til tilbehør. Grunnen for at jeg har kalt det Karrikylling på Linevis er rett og slett for at jeg ikke har laget det før og jeg vet ikke om oppskriften kan forsvares under betegnelsen Karrikylling