Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter.
KulinariskFanatisme -
KulinariskFanatisme -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 06 i Lam
  • 150 gram grønnsaker inkludert sopp. 150 gram poteter. 3/4 dl saus.
  • 2-3 kg Løk grovkuttet. Rødløk grovkuttet. Gulrot grovkuttet. Hvitløksfedd rensket. Eventuelle andre grønnsaker eller avskjær. 1 l vann. Rosmarin.
  • 2 ss bringebæreddik. 3-5 dl kraft fra langpannen. Ca. 1,5 dl økologisk rømme fra Røros. Fungi. 2 kvister fersk rosmarin. Maisenna. Smelt sukkeret på middels varme, ha oppi bringebæreddiken, og la det koke litt. Ha så oppi lammekraften og rømme, du kan også bruke sæterrømme. La det småkoke sammen med et par kvister rosmarin, men ta disse ut før servering. Smak til med et par dråper fungi. Bruk maisenna til å oppnå ønsket konsistens.
  • 1 fedd hvitløk grovknust
  • 30 minutter eller
  • 1 hvitløksfedd grovknust. En nype demerara brunsukker. Dråper fra sitron.
  • 1 fedd hvitløk finhakket.
  • 05.10.2014 kl.13:06 i Lam
  • 2 kommentarer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.