kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinn i sausen. Del brokkolien i passe store buketter, kok opp vann med litt salt i og la brokkolien koke i et par-tre minutter
Ha på tallerken og fordel laksebiter på toppen og krydre med pepper. Del laks i biter, kutt brokkoli i små buketter, finhakk hvitløksfedd og kutt sukkererter i mindre biter
Fiskegrateng medlaks, brokkoliog gulrøtter. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Da er laksen på grensen til gjennomstekt, og det er akkurat perfekt etter min smak. Bakt laks. Jeg har nettopp oppdaget gleden med ristede nøtter, frø og linser
Så kan du enten servere pasta, laks, brokkoliog saus hver for seg slik at alle forsyner seg med det de vil ha, eller blande det hele i en stor bolle og servere det slik
Bruk en panne med litt høye kanter. Kutt brokkoli i små biter og hakk løken. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Krydre lakseskivenemed salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen. Pakk laksen inn i seranoskinke og stek på høy varme i en blanding av olje og smør
Bland sammen mariaden og bland inn medlaksen. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Ha over små buketter medbrokkoli. ) For deg som ikke er superglad i fisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.