Tomatsuppe med melk 2016-09-12 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 8 store tomater 1/2 løk 1 ss smør til steking 2 ss tomatpuré (eller ketchup u/sukker) ca 5 dl grønnsaksbuljong (eller vann) 1 dl melk 1 ts paprikapulver, en klype salt, pepper, kanel og chili 3 kokte egg (som tilbehør) 2-3 rundstykker med smør (som tilbehør). Tilsett ketchup/tomatpuré, grønnsaksbuljong, melk og krydder - la det småkoke i ca 5 minutter før du moser alt sammen med en stavmikser eller i en blender. Kok egg i 7-8 minutter og servér i suppen sammen med et rundstykke ved siden av. 8 store tomater 1/2 løk 1 ss smør til steking 2 ss tomatpuré (eller ketchup u/sukker) ca 5 dl grønnsaksbuljong (eller vann) 1 dl melk 1 ts paprikapulver, en klype salt, pepper, kanel og chili 3 kokte egg (som tilbehør) 2-3 rundstykker med smør (som tilbehør)
Nå er spinatsuppe blitt en slager her hos oss, det er nok helst fordi jeg har lært meg å lage maten fra grunnen av med gode råvarer, så nå har vi spinatsuppe rett som det er, og varierer med innhold og garnityr
Kjempe godt med pasta og fisk. Kok pasta etter anvisning på pakken i godt med vann med litt salt. Varm opp fløten forsiktig sammen med hvitløk, ost, urter, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.