En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket minimpulsiveside omtrent sånn
Vanligvis bruner jeg kjøttet først -og steker det videreistekeovn. Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen
Her om dagen hadde jeg det fryktelig travelt etter jobb. Jeg hadde tint en hel kylling, men hadde ikketidtil å lage mat før jeg kom jeg ganske sent på kvelden
Kan du tenke deg noe bedre enn når huset fylles med de deilgste dufter av god mat. Når du langtidsstekersvinenakke kan du til og med ta deg en fin søndagstur mens maten står i ovnen
Det er en feiloppfatning at vi som lever lavkarbo kun lever på kjøtt og fett. Sett stekeovnen på. Når potet, pasta og risforsvinner fra menyen, er det viktig å erstatte disse med et variert utvalg grønnsaker
Årets første blogg handler om nakkekoteletter med tilbehør. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inni de faste rutineneigjen
Nakkekoteletter med god marmorering. Å få koteletter møre og saftige er ikkenødvendigvis så enkelt, men dette trikset fungerte utmerket og de ble helt perfekte
Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Nakkekoteletter er et supert og allsidig kjøttstykke med en fantastisk smak som passer året rundt
Sett stekeovnen på grillfunksjon. Nakkekoteletter er marmorert kjøtt, og helt super lavkarbomat. Dermed er høstsemesteret definitivti gang, og vi er begge tilbakeiarbeidigjen
En av grønnsakene som var ny for oss etter omleggingentil lavkarbo, var squash. Hanne hadde tidligere vært allergisk for en mengde grønnsaker, men etter kostomleggingen kunne viinnføre flere grønnsaker som før ga reaksjoner
Kommentarer
runehimle
Nyyyydelig, og enkelt☺
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.