Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Legg laks og asparges i en ildfast form og dryss over sjalottløken, smør, salt og pepper
Det er også godt med yoghurt eller crème fraîche til. litt safran eller gurkemeie for fin farge. Hvis du har ørretfilet (laks) kan du gjøre som du ser på bildet under
Med søtpotet blant dei ovnsbakte grønnsakene så trenger man ikkje nokre ekstra tibehør, men server gjerne med ris, poteter eller lignande om du ønsker det, eller ikkje bruker søtpoteter
Server ovnsbaktlaksmed urtesaus enten med nykokte poteter og salat, eller couscous. Her kan du velge om du vil steke laksenmed urtesausen i ovnen eller servere sausen frisk over
Det er selvsagt mest oppdrettslaks, som ikke alle setter like stor pris på, men 'læll a du'. Salmón Noruego - i en deilig "ALT I EN FORM", med blåskjell og urtesaus a'la Edel
Ovnsbaktlaksmed grønnsaker og trøffelolje&sitron-dressing. For tiden sitter jeg å jobber med en oppgave som snart har dead-line, og da er det å lage omfattende middager ikke et alternativ
Legg laksestykkene i en liten ildfast skål eller form med litt olivenolje i bunnen, strø på salt og pepper (du trenger ikke så mye salt når du bruker teriyakisaus)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.