Mangosalsa med avocado og mynte, bare så utrolig godt og passer likegodt til kjøtt som til fisk. Dette smaker virkelig av sommer, laks med mango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen
Røstede peanøtter, syrlige epler og frisk dressing med Mango Chutney setter prikken over i’en. Det går mot sommer og lysere dager… hva passer ikke bedre enn en frisk salat som er rik på smak og “crunch”
Dette er en sunn, mettende og frisk bulgursalatmed fetaost, jordbær, mango og spekeskinke. Bulguren er kokt med chili og hvitløk, og smakstilsatt med en god olivenolje, limejuice og frisk basilikum
Salat med mango, bacon og hvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Denne salaten har vi lagd i mange år og er en av våre favorittsalater
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Eg toppa smoothien med min heimelaga muslî og gojibær. På slike dager er det ekstra godt med friske måltider, sjølv om høsten er i gang passer smoothie som både eit eget måltid eller kos
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Følg med. Dette er en av de enkleste, rimeligste, mest velsmakende og sunneste middager du kan lage. Hiv en haug med grønnsaker i store biter i en ildfast form eller rett i langpanna
Det er en veldig lettvint dessert og som smaker veldig godt. Bland sammen juice og agar agar. Varm melk, fløte og agar agar, tilsett sukker og malte kardemommekjerner
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Dette er en rett som ikke tar lang tid å forberede eller tilberede, ønsker man å ha ekstra god tid kan du til ogmed forberede alt i forveien og tilberede de når du måtte ønske
Her ble det et godt tykt lag med ost, løk og ketchup. Hvilken urter du bruker er selvsagt en smaksak, men min brunch medpannestekt ostesmørbrød besto av følgende
Pannestektbrosme. Hadde aldri smakt brosme før, men den har nå mine varmeste anbefalinger. Hvit asparges har en delikat smak, med en fin balanse mellom bitterhet og sødme
Mild skrei sammen med en smaksrik gulrotpuré og chorizo er sannelig en søndagsmiddag verdig. Stek så fisken (gjerne samtidig) med skinnsiden ned på høy varme i olje
Da har jeg fortsatt med mer fusion og servert den i søte cocktail glass. Pudding er ikke noe indisk, det er klart noe som er inspirert fra kolonitiden med engelskmennene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.