Velg selv om du vil lage kaken med safran og marsipan, som er min egen variant og min favoritt, eller om du vil holde deg til vanlig MorMonsen, med perlesukker på toppen
Kaken er deilig og myk, med mild sitronsmak, toppet med perlesukker og korinter. Mamma har fortalt at oldemoren min alltid hadde denne klar når hun kom på besøk til dem i Vestfossen, og jeg er vant til at mamma baker den til jul, noe jeg har fulgt opp de siste årene
Kokos, rosiner, perlesukker og kanel. Rør egg og sukker til eggedosis, smelt smøret og bland i. Bland bakepulver og vaniljesukker inn i hvetemelet og bland det inn i røren litt og litt
Ha deigen i ei langpanne med bakepapir i. Rør smør og sukker kvitt og luftig. MorMonsen-oppskrifta er ei god gamal som eg har dobla for å fylle langpanna som høyrer til komfyren
Rabarbra - ananas og kokosmarengs i skjønn forening. røres luftig og hvitt. RABARBRA- OG ANANASKOMPOTT. dette blandes inn og røres til deigen er glatt og fin
Rabarbra pleide jeg å spise hos min farmor i Porsgrunn. Hun hadde rabarbra som vokste i hagen – og så fort rabarbraen var stor og moden fikk vi hvert vårt tomme yoghurtbegermed sukker som vi dyppet rabarbraen i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.