På vårt kjøkken her i Piemonte går det ofte i klippfisk når det skal være et fiskemåltid. Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg dem i en ildfast form med litt olje i bunnen
Hvor lenge kommer an påklippfisken du kjøper, spør gjerne der du kjøper den. På sommeren er det veldig godt å la den ligge i marinade før du griller den, så her er det bare å være kreativ
Bare for å slå det fast med en gang - dette her er et festmåltid, det er gjestemat på sitt beste. Dette er gjestemat der ingen behøver å bruke mange timer på tilberedelsen da mye kan gjøres på forhånd som å skrelle poteter og selleri og å kutte opp alle ingrediensene til salsaen
På vårt kjøkken her i Piemonte går det ofte i klippfisk når det skal være et fiskemåltid. Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg dem i en ildfast form med litt olje i bunnen
Damp fisken i passe porsjonsstykker eller bak dem i stekeovnen med noen dråper. 600 g utvannet klippfisk (fersk torsk kan også brukes, helst ryggfilet)
Kok makaronien etter anvisning på pakken. Enkel ovnsrett med kylling, bacon og grønnsaker. Sil av vannet og skyll med kaldt vann, så den ikke fester seg sammen
Stek kylling og bacon et par minutter på hver side slik at det får litt farge. I mellomtiden lager du fløtesaus og blomkålpure - oppskrift på blomkålpure finner du her
Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på. Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laks med makaroni og cheddar
Ha laksefileene i ildfastform, med litt olivenolje i bunn. Sett ovnen på 200 grader. Ha så opp i grønnsaker og mandler og stek på middels varme i 10 min
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.