MenyKamskjell med selvplukkede hasselnøtter og serranoskinkeLammesadel med kantarelloglammeskankfylte vårrullerBakte epler med mandler og honning Inspirasjonen til rettene kom fra ulikt hold
Så har du det i melke-fløteblandingen. Bland så alt i den store, løft inn eggehvita. *****************************************************Å helttil slutt
ferdig vanilje-kakefyll. Deigen (som jeg liker er løs) setter til heving til den er dobbelt så stor. smalt smør i en kjele, hell i melk og appelsinjuice, rør ut gjæren i lunken væske
Hun er faktisk ekspert på sånn bestemor-mat, selv om hun ogsåkan lage fancy mat. Siden mine hverdagbrød hverken er lyse eller spesielt lette og jeg ikke er så befaren ut i slik bakst, måtte jeg ringe svigermor som er husholdningslærer av gamle-sorten i skolen
I tilleggtil dette hadde jeg salat av forskjellige tomater (jeg dyrker mine egne tomater i alle varianter - anbefales, men du kan godt bruke bare vanlig rød) og agurk, ramsløkspostei og en enkel guacamole av avokado , litt sitron og pepper
Ha i mel og bakepulver og rør tilalt er blandet. på den flotte bloggentil Sugarbell (se her). Kjevel deigen ut med litt mel, så den ikke fester seg til
Husk, allergimat kan spises av alle – også de som tåler alt. De alternative meltypene jeg bruker i oppskriften kan du lese mer om i min glutenfrie melguide
De fine hjemmelagde "skålene" av en sunnere butterdeig med stekt kylling og sopp med glassert løk som jeg skulle helle over de nystekte og rykende ferske
En daimglasstårta/daimiskake er så genial, for du kan lage den flere dager i forveien, og så holder den seg også god i flere dager – rett og slett for at den står i frysen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.