Det som knaser, har freshe farger, er ferskt og friskt- det digger jeg. Stappet av næring, rik på proteiner, gode fettsyrer, fiber og ikke minst deilig smak
Kylling med grønn karripasta og agurk-relish. Men jeg kommer ikke til å slutte med blåbær. Selv kjøper jeg derfor en villris blanding som er mye billigere samtidig som jeg får i meg både fullkornsris ogsvart ris
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Men om du ikke klarer vente, er den nydelig rykende fersk også, gjerne med litt is. Black Magic er en av mine favorittkaker, og siden det knapt var noen innom bloggen den første tiden, vil jeg "relansere" denne oppskriften slik at flere kan få muligheten til å nyte denne mørke, myke og supergode kaka
Soyaspyd med linse- ogbønnesalat. Linse- ogbønnesalat. Her har jeg marinert og grillet biter av tørkede soyamedaljongerog tredd de på grillspyd med fargerrike grønnsaker
Kjekt å ha med seg til lunsj. Fin å ha med seg til lunsj, eller på knekkebrød. )1 boks hvite bønner2 små tunfisk bokser cherrytomatersukkererterbasilikum, fersk1,5 dl tyrkisk youghurt1 hvitløk (den uten båter)25 g pinjekjerner25 g parmasan1-2 ss oljeKjør i en blender tyrkisk youghurt, parmasan, finhakket hvitløk noen av pinjekjernene og oljen. Ha vesken av bønnene og tunfisken, og ha det i en bolle, del tomatene og sukkerertene i 4 og bland alt sammen
Skyll bønnene med kaldt vann og la de stå å renne av seg i et dørslag før de has i en stor bolle. Jeg brukte Lima-bønner og de var fortsatt ikke møre etter to timer
Det er små biter av svart, tørket trompetsopp. TAGLIATELLE MED REKER OGROGN. Med en gaffel rører du melet inn i eggeblandingen litt etter litt til du får en fast deig som ikke er klebrig
Jeg går ikke av veien for en liten skive med philadelphiaost og tapenade som kveldsmat heller. Det er et par ting jeg aldri går lei av og som jeg egentlig ikke trenger å gjøre så funky for at det skal funke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.