Sarah Bernard. Det er årets siste dag. Og hvor i himmelens navn ble 2010 av. DET har godt fort, enten det, eller så er det jeg som begynner å bli gammel
Sarah Bernard ble presentert for meg for noen år siden, av en god venninne. Helfrelst som jeg ble, måtte jeg selvfølgelig sikre meg oppskriften, og siden da, har jeg lagd Sarah Bernard hver jul
God dagen igjen, og velkommen tilbake til mitt lille "juleverksted". Det er andre helgen i advent, og mange skal kanskje bruke helgen til å forberede litt til jul
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Som jeg sikkert har nevnt tidligere, så er Sarah Bernard en av mine absolutt favoritter. Den tar litt tid å lage, så denne langpannevarianten er perfekt når du har litt dårlig tid og vil lage noe superdigg
Sett Sarah Bernard kakene på en rist med en stor form under. Kok opp kremfløten og dra den av platen. Tilsett grovhakket sjokolade og rør i fløteblandingen til sjokoladen er fullstendig oppløst
Sarah Bernard ble det i hvertfall og det kommer noen godbiter de nærmste dagene også. Farmoren min lagde alltid 7 slag til oss i julen og Sarah Bernard var en av de og selvfølgelig den beste av alle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.