Før jul bugner det med ribbe i butikkene. Jeg er ikke så veldig glad i tradisjonell varm ribbe, men lager du en rull av ribben så får man en saftig og god ribbe med mye smak
Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
I dag serverer jeg en konfektkake alle sikkler av bare de hører navnet. Kaken Sara Bernard skal være oppkalt etter den anerkjente og meget vellykkede franske skuespilleren Sarah Bernhardt
Ingredienser. 6 eggehvitter600 g sukker1 pk knust ritz kjeks350 g peanutter2 ts bakepulver. Pisk eggehvittene sammen til marengs, skjær så forsiktig inn de øvrige ingrediensene
Endelig fikk jeg testa ut noe jeg har hatt i hodet i ukesvis. Denne ideen poppet egentlig opp etter at jeg lagde en røre av søtning, kakao og kikerter da jeg skulle gjeninføre belgfrukter i kosten
LikFacebook47Twitter0Google+0Pinterest1. For en uke og helg…jeg er fylt til randen av inspirasjon og har møtt masse kjekke mennesker, nå gleder jeg meg til å ta fatt på neste uke