Det er ikke alltid man kan blogge da andre ting kommer i veien, som f. eks. når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen"
Hei. Tusen takk for alle meldinger og mailer på forrige innlegg – makan til fin lesergjeng jeg har. Hvordan man ser ut før, under eller etter en graviditet sier ingenting om hvordan man er som mamma, og jeg er av den oppfatningen at man kan kombinere trening, et sunt kosthold og mammarollen
Jeg har tidligere lagt ut oppskrift på parmesankylling som liksom-trønderen er så glad i. Jeg har prøvd å erstatte parmesanosten med revet kokos på et par av kyllingbitene en gang før også, men denne gangen skulle kokos være hovedingrediensen i stedet for ost
Idag er det biff på menyen, og den er litt inspirert av kinesiske smaker (eller vietnamesiske. ). Retten tar ikke mange minuttene å lage, så det passer veldig bra å lage en travel hverdag
Ingredienser. 400-500 g biffkjøtt2 fedd finhakket hvitløk2-3 ss finhakket ingefær1-2 grovhakket løk3 ss vann2-3 vårløk, skjært i skiver på skråMarinade
Her i huset er vi ikke flinke nok til å lage sjømat. Grunnen er nok at vi har blitt utsatt for veldig mange retter som har smakt veldig lite opp gjennom veldig mange år
Kylling wok ( 2 pers)3 ss olje2 fedd hvitløk1 løk, i halve ringer1 ts frisk ingefær ( revet)200 g kyllingfilet ( i strimler)1 stor gulrot ( i tynne skiver)1 blomkål ( skjær opp i passende biter)2 stilker selleri ( i skiver)100 g ananas ( i terninger, enten fersk ananas eller på boks)1 dl ananaskraft ( saften fra ananasen)2 ss soyasaus1 paprika1 squash3 sopper Fremgangsmåte
Det er ingen ting som imponerer meg slik som den franske bondekosten, og særlig alle de fantasiske gryterettene som blir servet, med ingredienser etter årstidene, med bønner, erter og linser som et naturlig element i matlagingen og som gjør retten smakfull, mettende og rik på næringsstoffer
Hellu. Noen av dere som savner bagetter. Om man spiser glutenfritt eller unngår hvetemel av ulike grunner går det mest sannsynlig lenge mellom hver gang man setter tennene i deilige bagetter
"Let them eat cake" sa Marie Antoinette da det franske folket ropte sin nød over mat og brødmangel. Kanskje satt hun da og mumset på en deilig, fransk spesialitet blant bakerkunst